Single room - Hotel Leipzig

Единична стая

Насладете се на атмосферата в елегантна единична стая с панорамна гледка към центъра на града и забележителните пловдивски тепета! Открийте неповторимо усещане за уют и комфорт в индивидуалния дизайнерски интериор на стаите.

Единична стая

Единична делукс

Потопете се в атрактивната атмосфера на двойна стая. Различен и екстравагантен, интериорът на всяка стая разказва тайните на модерна приказка. Чуйте я сред красота и удобство!

Единична делукс
Single deluxe room - Hotel Leipzig Plovdiv
Superior room

Стая супериор

Подарете си изключително изживяване в стая Супериор! Пейзажът, който се разкрива от прозореца, показва картини от кипящия живот на града. Погледът улавя зеленината на пловдивските тепета и свежестта, която лъха от тях.

Стая супериор

Бизнес апартамент

Отдайте се на творческо вдъхновение в бизнес апартамент! Живописна гледка с цветовете на пловдивските тепета и пъстроцветния градски пейзаж ще радва очите Ви в миговете за отмора.

Бизнес апартамент
Business Apartment - Hotel Leipzig Plovdiv
apartament_deluks

Апартамент делукс

Порадвайте се на лукса в апартамент делукс! Впечатляващ интериор и удобства Ви завладяват още от прага на апартамента. Шикозното обзавеждане гали сетивата и предразполага за комфортен престой.

Апартамент делукс

Апартамент екзекютив

Това е топ апартаментът на хотел “Лайпциг”! Той е най-представителният, шикозен и просторен апартамент, разположен на последния етаж на хотела. Оттук гостът е над покривите на древен и съвременен Пловдив.

Апартамент екзекютив
apartament_ekzekutiv