Сватбени тържества

Незабравима сватба в ресторант “Лайпциг” Пловдив. Перфектното място за Вашата незабравима сватба в Пловдив, разбира се, е ресторантът на хотел “Лайпциг“. Тук ще откриете отлични условия за провеждане както на сватба, изпълнена с разкош, така и за изискано по-малко сватбено тържество. Ресторант “Лайпциг” разполага с климатизирани зали с различен капацитет – с възможност да се организират сватби с поканени до 200 гости. Залите засияват празнично, когато се добави сватбената украса по Ваш вкус.

Mendelssohn Hall
svatbeni_tyrzhestva_7

Сватбена украса

С множество цветя, балони, красиви свещи и покривки за столовете и масите ще запечатате важните моменти от Вашата сватба в невероятна обстановка. Комфортна и просторна зала за Вашата сватба – зала Менделсон. Бляскавата, просторна и модерна сватбена зала Менделсон е подходяща за едно наистина представително семейно събитие. Тази зала е най-голямата в ресторант “Лайпциг”. Тя е перфектна за провеждане на пищни сватби и може да се преобразява според изискванията на младоженците – сватбена украса, празнично осветление и хубава музика.

Празнично меню

Тържествените маси на ресторант “Лайпциг” Пловдив са още по-красиви и богати, когато се сервират деликатесите на майстор готвача. Вашите желания ще бъдат изпълнени и по отношение на менюто! Младоженците могат да избират ястията за своята сватба, помагайки си с разнообразие от примерни менюта, а при желание, майстор готвачът ще изготви и специално празнично меню за Вашата сватба.

apartament_delux_12

Подарък за младоженците

Подарък от нас – апартамент с джакузи за младоженците! Специално за младоженците в дългоочакваната първа брачна нощ след тържеството хотел “Лайпциг” предоставя един от най-луксозните си апартаменти с джакузи! За един перфектен завършек на празничния ден. С поднесен комплимент – бутилка пенливо вино и плато с вкусни плодове – за една вкусна вечер…